

Telefoon

+31(0)88-7300073

ZELA machines



Invetmachines en spraymachines voor de ambachtelijke en industriële bakkerij

De ZELA productlijn voor de ambacht bestaat uit verschillende machines voor het handmatig invetten van bakvormen en bakplaten.

ZELA heeft voor de grotere ambachtelijke bakkerijen drie apparaattypes voor het handmatig en semi-automatisch invetten van bakvormen en bakblikken.

Voor de industriële bakkerijen heeft ZELA invetmachines op maat. De ZELA apparatuur geheel wordt aan uw specifieke situatie aangepast.

De spuitzak is verleden tijd met deze tijgerpapmachine. Dit is een handige mobiele machine voor het handmatig aanbrengen van tijgerpap.

Deze tijgerpapmachine voor de industrie is verkrijgbaar in een roestvaststalen uitvoering met meng- en voorraadketel, pompen, bedieningskasten en waterdoseerunit.

Voor de ambachtelijke bakker en de industriële bakker heeft ZELA een glansmiddel machine voor het eenvoudig aanbrengen van glansmiddel.

Over ZELA

ZELA is dé merknaam voor invetmachines en andere spraymachines voor de bakkerij. De unieke spray technologie zorgt ervoor dat het lossingsmiddel, tijgerpapje, de gelei of chocolade met een lage druk nauwkeurig en met een gelijkmatig patroon over de bakvormen of de producten gesprayd wordt.

Contact

De verkoop en het onderhoud en de service van ZELA machines is in handen van

Zela Technical Solutions
Charles Petitweg 8, Breda
Tel. +31(0)88-7300073
E-mail: info@zela-spray.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

© ZELA
Tel. +31(0)88 - 73 000 73





